Teams - En grön bok för gröngölingar

Teams - En grön bok för gröngölingar

Sanna Greiff

Mjukband

76 sidor

ISBN-13: 9789151968414

Förlag: Sanna mina ord

Utgivningsdatum: 22.02.2021

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
370,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Hur håller man ett möte eller en utbildning i Microsoft Teams?
Hur schemalägger man ett möte (eller en utbildning) och skickar inbjudningar? Hur ändrar man inställningar för vem som kan använda sin mikrofon, dela sitt skrivbord och annat under mötet?
Hur förbereder man en lobby där deltagarna kan vänta innan de släpps in på mötet? Hur delar man in deltagarna i olika grupprum? Hur gör man om man vill ändra sin bakgrund eller se ut som en smurf under ett möte? Hur jobbar man i team och kanaler? Hur arbetar man med samredigering, granskning och eventuellt skrivskydd av filer i Teams?

Ja, det är några av frågorna som du får svar på i den här boken.

Boken är kortfattad och tar inte upp varenda detalj, utan fokuserar på att du snabbt ska komma igång med Teams och få en förståelse för hur den här digitala samarbetsplattformen fungerar. Oavsett om du använder Teams på arbetsplatsen eller privat. Har du bara lite grundläggande dator- och internetkunskap så lär du kunna följa bokens innehåll utan problem.

Bokens skärmbilder är från Teams för företag (Teams for Business) och Teams gratis.

Författaren Sanna Greiff har arbetat med utbildningar och föreläsningar inom Microsofts och Adobes programvaror sedan början av 90-talet. Hon är certifierad Microsoft Office Specialist och har en universitetsexamen i pedagogik.
Sanna Greiff

Sanna Greiff

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.