Teaming

Teaming

hur vi lyckas med vårt dagliga samarbete

Patrik Nyström

Ekonomi & ledarskap

ePUB

96,3 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180578974

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 18.02.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Dagens arbetsliv kännetecknas av rörlighet och flexibla arbetsvillkor. Det ställer krav på förmågan att "teama", att få till ett bra samarbete på kort tid.

Många har flera arbetsgivare eller samarbetspartners, där teamingfärdigheter är en konkurrensfördel och de som endast har en arbetsgivare jobbar ofta i projekt, där förmågan till teamarbete är grundläggande för resultatet.

Teaming - hur vi lyckas med vårt dagliga samarbete, utgår från författarens egna erfarenheter som arbets- och organisationspsykolog under 20 år, men lyfter också fram intressanta exempel från forskningen om team och grupper. Boken innehåller också tips på processövningar för team.
Patrik Nyström

Patrik Nyström

Patrik Nyström är legitimerad psykolog och verksam inom området arbets- och organisationspsykologi. Han har de senaste 20 åren utvecklat och utbildat chefer och team inom såväl offentlig som privat sektor. Han har föreläst på Uppsala universitet inom ämnet organisationspsykologi och var mellan 2012-2016 ordförande för Sveriges Förening för Arbets- och Organisationspsykologer.
Sedan 2017 driver han Nyström Psykologi AB.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite