Tatueringen

Tatueringen

en erotisk novell

Mika Johansson

Romantik & erotik

ePUB

308,1 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180278911

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 26.10.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
9,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
"Jag hörde henne dra kort efter andan när jag började följa tatueringen längs hennes underarm med fingertoppen. Fjäderlätt snirklade jag över hennes hud i spåret av den tunna, svarta, mystiska linjen.
Den uppehöll sig på axeln i en vortex. Runt, runt snurrade jag. Hon lutade huvudet bakåt och suckade tyst.
För att kunna fortsätta följa den drog jag ner axelbandet och lät det falla. Hon blundade och protesterade inte. Tatueringen fortsatte över axeln och försvann ner för hennes rygg. Men jag såg inte längre.
Hennes kropp var följsam. Hon snurrade mjukt under mitt finger. Vände sig långsamt om. Lät det andra axelbandet falla. Klänningsöverdelens lösa passform gjorde att den gled av henne och fastnade på höfterna. Hela hennes rygg exponerades. Hennes muskler under huden.
Tatueringen samlades i en ny knut vid ena skulderbladet. Jag lät fingret snurra och sedan fortsätta vidare ner längs ryggraden. Jag placerade mina läppar på knuten. Jag såg det som instruktioner för kyssar."
Mika Johansson

Mika Johansson

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite