Takläggarens dotter
Ny

Takläggarens dotter

En resa i tid och rum

Gun-Christine Ström

Romaner & noveller

Mjukband

110 sidor

ISBN-13: 9789179693190

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 17.05.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
150,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Jag har kallat min bok "Takläggarens dotter" där del 1 handlar om takläggaren som skriver brev till sin nyvunna kärlek på femtiotalet
och där dottern skriver brev i nutid till sin sedan flera år avlidne far.

Del 2 handlar om dottern och där utspelar sig fyra av sju noveller i Frankrike under en begränsad tidsperiod och den sista novellen utspelar sig i Sverige i framtiden. Formen för fyra av novellerna är fabel med autofiktivt innehåll och två är vardagsrealism. Del ett och del två hör ihop även om de kan läsas fristående från varandra, liksom de sju novellerna.

Del 3 är en samling noveller kopplade till nutiden, men där minnena från dåtiden interfererar med nuet. Det är även här autofiktivt innehåll med vardagsrealism från Spanien och Frankrike.

Intressant läsning önskar jag er!

Gun-Christine Ström
Gun-Christine Ström

Gun-Christine Ström

Gun-Christine Ström är pensionerad lärare som bott och arbetat i Frankrike under nittiotalet. Hon har alltid varit intresserad av språk och litteratur, framför allt de franska artonhundratalsklassikerna.

Efter att ha undervisat i svenska, franska och spanska under många år bestämde hon sig för att börja skriva och ge ut eget material när hon blev pensionär. Kopplingen till Frankrike och franska språket och litteraturen är ett genomgående tema i de flesta av hennes noveller.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite