Ta hand om dig!
Ny

Ta hand om dig!

Att förstå och fylla sina innersta behov.

Morten Halvorsen

Vägledning och juridik

ePUB

211,1 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180275088

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 30.12.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
95,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Ta hand om dig själv har sin utgångspunkt i det faktum att varje individ är unik, och därför kan ingen lämna till någon annan att skapa idéer, göra val eller ta över ansvar för tankar och handlingar. Den röda tråden är att individen kan och vill tänka och handla självständigt och för att kunna genomföra det behöver alla öva och genomföra introspektion. Det är bara den enskilda som kan veta vad hon behöver för att må bra och som kan veta vad hon bör undvika. Det finns ett antal grundutmaningar ingen människa kommer undan och dessa behandlas som särskilt viktiga att arbeta med för att kunna ta hand om sig själv, och skydda sig emot andras påverkan och negativa inflytande.
I varje kapitel beskrivs hur man kan göra introspektionsövningar.
Syftet är att visa på att alla kan ta hand om sig själv, att det finns naturliga bakomliggande förklaringar till de flesta av de vardagsproblem de flesta brottas med och att det finns en väg ut, vidare och framåt mot självständighet, välmående och personlig lycka genom egen ansträng. Denna väg går via insikterna om sitt unika, avslöjande av falska auktoriteter och förståelse för att alla kan lära, oavsett tidigare negativa erfarenheter. Via introspektion skapas nya personliga strategier.
Morten Halvorsen

Morten Halvorsen

Morten Halvorsen är född 1962 i Oslo.
Han är utbildad beteendevetare och verksam i Jönköping.
Morten har nära fyrtio års erfarenhet av att arbeta med och för människor.
Han har varit anställd som ledare hos kommersiella bolag i Norge och Sverige.
Under de senaste decennier har han arbetat, genom det egna företaget Halvorsen Konsult, som specialistkonsult i ett stort antal humanistiska utvecklingsuppdrag. Projektens ansatser har omfattat områden som konflikthantering, ledarskapsutveckling, ärendehandledning, sorg- och traumabearbetning samt kommunikations- och lärande på en strategisk nivå. Då Morten också har varit elitidrottare, och därför har både egna erfarenheter och genom utbildning teoretiska kunskaper i idrottspsykologi, har han engagerats som mental tränare både för enskilda idrottare och föreningar.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite