Stenarnas natt

Stenarnas natt

Sussie Westerdahl , Maria Arvidson

Barnböcker (3−6 år)

Inbunden bok

26 sidor

ISBN-13: 9789198728668

Förlag: Arvidsons Alltjänst/Arvidson Förlag

Utgivningsdatum: 03.11.2022

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
210,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Om natten när du sover lugnt
vaknar stenen som sovit tungt
Sen är de inte stilla förrän natt blir till dag
Men sssch, det är hemligt, det vet bara du och jag

Den här boken handlar om vad som händer i skogen då vi andra tryggt ligger och sover i våra varma och sköna sängar. Följ med på stenarnas bus och upptåg om natten!
Sussie Westerdahl

Sussie Westerdahl

Om sitt konstnärskap och sina illustrationer säger Sussie:
"När jag var yngre ritade jag gärna, som många yngre gör och när jag fick barn så ritade jag med dem. Men jag målade eller ritade sällan för egen del, av egen lust.

När sen min mamma, som var lite av en hobbykonstnär, gick bort år 2020 tog jag vara på hennes akvarellpennor. Jag började färglägga lite tillsammans med min yngsta son, men så började jag rita själv. Jag märkte då till min förvåning, att handen lydde det hjärnan tänkte. Så jag började rita mer och mer, köpte på mig färger, ritade och färglade av hjärtats lust, utan att jämföra mig med andra och utan prestation. Bara ren och skär Lust!"

Numera skriver även Sussie text till sina fina illustrationer och det här blir den första barnboken där hon står för såväl illustration som text. Naturen är alltid väldigt närvarande i Sussies illustrationer och det är också där hon hämtar den mesta av sin inspiration. Så här säger hon själv:

"Skogen och naturen får mig att må bra. Jag har alltid älskat skogen och fantiserat ihop vilka som bor i den och hur dom lever, djur, insekter, mossiga stubbar och stenar, ja allt spännande man kan se om man använder sin fantasi."

Maria Arvidson

Maria Arvidson

Maria Arvidson bor med man och hund i Hargshamn, endast ett stenkast från havet och Roslagens vackra skärgård. Hon driver Arvidson Förlag tillsammans med sin man Thomas och jobbar även som författare.

Hon är hösten 2022 aktuell med boken, Det fladdrar i Livets gardin- Ett personligt porträtt av och med Olle Ohlsson.
Maria skriver även nu på sin andra roman, Och låt Fjällen trösta din Själ, en fristående fortsättning på debutromanen ,Låt Havet läka dina Sår.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite