Stålfågeln
Populär

Stålfågeln

Anders Widén

Romaner & noveller

ePUB

1.007,9 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789179698546

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 31.05.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
79,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Anders har blivit felmedicinerad i tio år av psykiatrin, han bor hos vänner och sporadiskt hos kvinnor han fått kontakt med. Ibland tar han en billig flygstol till utlandet eftersom det är omöjligt att skaffa bostad i Sverige. Vi träffar honom när han bor tillfälligt i en lägenhet i flera våningar där han fått ett rum som är fyllt av dataservrar. Han har hittat dit genom en kontakt på internet i ett slutet forum tekniknördar. Hans nya vänner hjälper honom men vill också ha saker av honom.

Han lever i högt tempo och träffar nya människor för att distrahera sig från döden. Inget annat. Han är i ett hudlöst tillstånd som han avskyr, men det är förmodligen det som ändå hjälper honom att komma nära åtminstone en del av dem han möter.

Den han får bäst kontakt med kommer kanske för nära. Baksidan av deras relation är att båda är suicidala och de triggar varandra in i en dödsspiral.

Anders har svårt att hålla isär den inre och yttre världen och han förstår knappt vad de andra han bor tillsammans med egentligen gör. Bedriver de handel med droger över Darknet? Anders dras allt mer in i deras verksamhet och hans tidigare moraliska gränser suddas ut.
Anders Widén

Anders Widén

Anders Widén är född i Stockholm 1961.
Yrken som passerat: Garderobiär, städare, svarttaxi, officer, lärare, dataprogrammerare, systemerare, datakonsult, journalist, föredragshållare, politiska uppdrag i kommunfullmäktige och socialnämnden i Ösd kommun.
Gillar: Älskog, fallskärmshoppning, utförsåkning offpist. Segling.
Politisk hemvist: Ingen.
Familj: 3 barn, Naya, Tula, Odin. Hunden Eddie.
Böcker: Månskensligisten, Bonniers förlag. Månpocket, samt som En bok för alla. SVT köpte option på filmrättigheterna men det rann ut i sanden.

Romaner om Djingis Khan: "Under den evigt blå himlen", "När vreden rör på sig", "Den andra hustrun" och "Djingis Khans Tankar och Visdomsord". Samtliga utgivna på Hjalmarson & Högbergs förlag.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite