Spillror

Spillror

Ny

En väg genom smärtan

Petra Nilsson

Inbunden bok

186 sidor

ISBN-13: 9789178519507

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 29.06.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
169,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Hon var en framgångsrik entreprenör när smärtan stal hennes kropp och kidnappade hennes hjärna. I den tystnad som följde ett avbrutet liv fann hon en ny röst i det skrivna ordet. En väg genom smärtan.

Spillror är en stark och berörande livsberättelse som utan filter skildrar hur sjukdom kan rasera liv men också hur man kan resa sig, hantera smärtan och se ljuset.

Detta är ett livsöde som berör och vänder sig till alla oavsett det handlar om att hantera livet eller kämpa mot en sjukdom.
Empati, förståelse, kunskap och kärlek är nyckelorden i denna berättelse som skildrar hur sjukdomen Fibromyalgi förändrar en kvinnas liv drastiskt.

Fibromyalgi är en sjukdom med hundratals symptom och drabbar främst kvinnor. Förr diagnostiserades dessa kvinnor som "hysterikor", men idag vet man bättre. Tyvärr är det långt kvar inom forskning och behandlingsmetoder för den här sjukdomen.

Som det ser ut idag så finns det ingen behandling eller lindring för de med Fibromyalgi och inte heller något botemedel.

Kampen för att bli hörd och vägen till acceptans är lång.
Med fokus på att alla tillstånd är unika beskrivs sjukdomsförlopp och handlingsplaner ur ett personligt perspektiv.
En sorglig och vacker historia som går under huden.
Petra Nilsson

Petra Nilsson

Petra Nilsson är kvinna, mamma och entreprenör i själen. Efter att ha drivit flera verksamheter och vunnit utmärkelser för sitt entreprenörskap drabbades hon av en obotlig sjukdom.
Hon blev sjukpensionerad i 40-års åldern och hon kommer sannolikt aldrig kunna gå tillbaka till arbetslivet eller leva ett, för andra självklart, normalt liv. Hennes dagar är fyllda av smärta, begränsningar och lidande. Att skriva blev för henne ett sätt att överleva och hitta en väg genom smärtan, att förstå sjukdomen och den osannolika situation hon nu befinner sig i.
Då smärtan skriker i hennes kropp och tangentbordet känns som krossat glas mot fingertopparna finns det bara korta stunder som hon kunnat fly vardagen och berätta sin historia genom att kartlägga och bygga en tidslinje kring hur det kunde bli så här.
Hon vill nå ut med sin berättelse för att öka förståelse kring kroniska smärttillstånd. Genom att göra sin röst hörd hoppas hon inspirera fler att göra detsamma så att de drabbade möts av empati och kunskap.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.