Snuten på dårön
Populär

Snuten på dårön

Kent Klint Engman

Band 1 av 2 i denna serie

ePUB

2,5 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180272155

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 17.05.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
119,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Den arbetslöse, före detta bruksarbetaren Knujt Maxner blir kallad till Gallbjäre, en ö utanför kusten i Nordanstig i Hälsingland där det finns ett mentalsjukhus. En av patienterna vill tala med honom. Samtidigt upptäcks ett ohyggligt mord på en ung pojke. Öborna inväntar en ny polis, men av någon anledning förväxlas Knujt med den nya polisen. Att vara polis är ju ändå Knujts högsta önskan. Det dröjer inte länge förrän han inser att allt inte står rätt till på ön. Han ser saker som han har svårt att förklara och den ena öbon är konstigare än den andra.

En humoristisk och spännande kriminalroman på dialekt, med inslag av det övernaturliga.
Kent Klint Engman

Kent Klint Engman

Detta är författarens tredje utgivna bok. Han har tidigare gett ut Ångernjöt Skogen som gud glömde och Ångernjöte 2 Återvändarna. Som vardagssyssla jobbar han som tatuerare, men på fritiden sågar han gärna motorsågsskulpturer eller skriver böcker.
Han vill gärna använda sig av lite annorlunda, gärna komiska och lite burdusa karaktärer som skiljer sig från mängden i sina böcker. alla titlar har Kent även spelat in som ljudböcker.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite