Skymningszon
Populär

Skymningszon

Skymningsserien del 3

Roger Skagerlund

Band 3 av 3 i denna serie

Deckare & thrillers

ePUB

776,5 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180573504

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 21.11.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
89,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Tänker ÖB förhandla om fred nu? Vi kan omöjligt fortsätta slåss när vår motståndare använder sig av strategiska kärnvapen mot våra städer.

Kriget har brutit ut. Kinesiska och ryska trupper har landstigit på Gotland, medan södra Sverige angrips av både ryska, turkiska, nordkoreanska och Iranska förband. En massiv radiostörning har slagit ut det svenska sambandet och ÖB kämpar för att få en överblick av läget.
På Gotland för Kim, Thomas, Inger och Sandra sin egen kamp för att stoppa den invaderande fienden. Samtidigt måste de ta sig över till fastlandet för att överlämna sitt krigsbyte till Totalförsvarets forskningsinstitut. Det blir en kamp mot klockan med höga insatser.
Finland förklarar Ryssland krig och anfaller in över gränsen med finska jägarförband. Så småningom ska de finska jägarnas väg korsa de svenska operatörernas på ett uppdrag som ska visa Pogarin vad det är han gett sig i kast med.
Roger Skagerlund

Roger Skagerlund

Roger Skagerlund är till största delen verksam inom facket technothrillers, men har även några rysare på sitt samvete, både i romanform med serien Skräckkabinettet och genom flera noveller. Skrivandet är en fritidssysselsättning och bedrivs då mestadels på kvällar och helger.
Till vardags jobbar han som innesäljare och bor i Kolbäck utanför Västerås tillsammans med hustrun Carina.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite