Skymningstid
Populär

Skymningstid

Skymningsserien del 2

Roger Skagerlund

Band 2 av 3 i denna serie

Deckare & thrillers

Mjukband

404 sidor

ISBN-13: 9789180079952

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 04.02.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
159,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det Europeiska säkerhetsläget har försämrats under många år. Ryska och kinesiska påverkansoperationer har intensifierats allt mer. Spionage, infiltration och nätattacker förekommer så gott som dagligen, medan forna allierade spelas ut mot varandra.
Sverige är inget undantag. Subversiv verksamhet har spätt på de inre motsättningarna och den redan tydliga polariseringen har blommat ut i öppna konflikter. Landet hotas att slitas isär, medan ryska specialförband opererar i det dolda. För den svenska militären står det klart att landet inom kort kommer att kastas ut i krig med Ryssland, men kommer man att klara den kraftmätning som väntar?
Major Sven Ljungman gör sitt allra bästa för att stärka Hemvärnets förmåga, omedveten om att det inte bara är det kommande kriget som hotar han och hans familjs trygghet. Under tiden som konflikten obevekligen kryper allt närmare är Thomas och Kim på väg tillbaka hem efter händelserna på den svenska ambassaden i Peking. Väl hemma kastas de genast in i elden på nytt när de skickas till Gotland.
Roger Skagerlund

Roger Skagerlund

Roger Skagerlund är till största delen verksam inom facket technothrillers, men har även några rysare på sitt samvete, både i romanform med serien Skräckkabinettet och genom flera noveller. Skrivandet är en fritidssysselsättning och bedrivs då mestadels på kvällar och helger.
Till vardags jobbar han som innesäljare och bor i Kolbäck utanför Västerås tillsammans med hustrun Carina.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite