Ragnarök

Ragnarök

Om det inte finns ett slut kan det inte bli någon början

Emeli Sjöholm

ePUB

892,2 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177858584

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.10.2018

Språk: Svenska

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Människan förutspådde Ragnarök för tusentals år sedan. Frågan var aldrig om världarnas undergång verkligen skulle inträffa utan när. Enligt historierna var allt förutbestämt, vart det skulle ske, hur det skulle gå till, vilka av asagudarna som skulle dö och vilka som skulle överleva. Ingen skulle kunna undkomma sitt öde.

För Liv och hennes bästa vän Joar var allt detta bara sagor fram till den dag Tor och Freja kom och vände upp och ned på deras värld. Det visar sig att Liv stammar från en av de äldsta gudasläkterna och att alla de historier som de hört sedan barnsben faktiskt var sanna.

Liv och Joar dras in i en dramatisk färd tillsammans med gudarna i syfte att stoppa Ragnarök. Under resans gång träffar de även på jättar, svartalfer och einhärjare och de får uppleva romantik, vänskap, sorger, svek och krig. Liv tvingas lära sig att hantera krafter som hon inte visste att hon hade och när hon faller för den vackre Loke prövas hennes och Joars vänskap till bristningsgränsen.
Emeli Sjöholm

Emeli Sjöholm

Emeli Sjöholm föddes 1990 i Nyköping. Hon har en högskoleexamen i hälso- och sjukvårdsadministration från Örebro Universitet och har jobbat som medicinsk sekreterare sedan 2012 på Nyköpings lasarett. Sedan hösten 2018 arbetar hon som IT-koordinator på Nyköpings lasarett. Emeli växte upp med historierna om de fornnordiska gudarna och hon började skriva på sin debutroman "Ragnarök - Om det inte finns ett slut kan det inte bli någon början" när hon studerade historia på Stockholms Universitet. I och med boken så växte intresset för religion ytterligare vilket ledde till en termin religionsvetenskap på Södertörns Högskola.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.