Romaner & noveller

Kärleksromaner eller fängslande berättelser – här finner du alla böcker du behöver för de bästa läsupplevelserna. Bläddra bland det stora utbudet våra böcker och e-böcker för att hitta de böcker som inspirerar och trollbinder dig.

 1. Min tid är du
  Ny
  Min tid är du Jennifer Berglund
  Mjukband Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 06.02.2023
 2. Victors livsresa från Småland till Roslagen
  Ny
  Victors livsresa från Småland till Roslagen Monica Berzén
  Inbunden bok Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 16.01.2023
 3. Jesper and Annika
  Ny
  Jesper and Annika Jag Jesper som skojare Annika på flykt - i Berlin
  Jan Eric Arvastson
  Mjukband Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 18.01.2023

Populära titlar och favoritböcker

I århundraden har människor berättat historier och skrivit ner dem som romaner. Romaner eller kortare noveller är idag fortfarande den mest populära litteraturformen. Det räcker om du tittar på topplistorna för att upptäcka hur många av dessa som är romaner. Författarna skapar påhittade världar, personer, kärleksberättelser och historier vilka är helt annorlunda jämfört med fackböcker. Det är inte så konstigt att vi blir inspirerade och fascinerade av påhittade eller sanna berättelser, som får oss att fantisera om andra världar. Stora mysterier, små känslor och fantastiska äventyr kan upplevas gång på gång tack vare vårt breda urval.

Nya romaner levereras direkt till din dörr

Om du letar efter en ny bok, som du kan fördjupa dig timtals i, så har du kommit till rätt ställe. Vårt breda sortiment av fascinerande berättelser och romaner leder till att alla kan hitta sin favorit. Du kan i lugn och ro, hemma från soffan, upptäcka nya spännande och nervkittlande böcker för att sedan enkelt och bekvämt få dem levererade direkt hem i brevlådan.

Search engine powered by ElasticSuite