Morgondagar

Morgondagar

Dikter och teckningar 2020-2021

Gunnar Lidén

ePUB

24,2 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180271721

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 14.04.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
85,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Morgondagar har det gåtfulla i sina gömmor. Vi hoppas och tror på dagar som ska komma och göra livet värt att leva. Liksom vi samlar på minnen i dagar som passerat, samlar vi på drömmar och förhoppningar om dagar som ligger framför.
Den här boken handlar om det ovanliga året med pandemi och karantän. Vi lärde oss att tvätta händerna, sprita oss och hålla avstånd. Under våren 2020 blev vi försiktiga och fick hjälp av yngre släktingar med att handla mat. Vi ställde in tandläkarbesök och vi gick inte till frisören. Livet fick gå ner i varv och vi lyssnade på Anders Tegnell för att få goda råd om hur vi skulle överleva.
Gunnar Lidén

Gunnar Lidén

Gunnar Lidén, född 1950, är värmlänning och bosatt i Karlstad. Att rita har varit ett vardagligt uttryckssätt sedan barnsben. Pappa Erik, som var konstnär, uppmuntrade tecknandet och lusten att skapa bilder. Skrivandet kompletterar teckningarna och ibland kommer en bild först och texten följer som en berättelse kring bilden. Ibland är det tvärtom.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.