BoD Buchshop – Belletristik

Upptäck spännande romaner och underbar lyrik!

Skönlitteratur

Oavsett om man myser på soffan, när det regnar ute, sitter på bussen på väg till jobbet, eller befinner sig på en drömliknande strand under exotiska palmer – man kan alltid läsa. Det gäller bara att ha den rätta boken i handen. 

Sida
 1. Gå vilse hitta hem Luna Miller
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 30.11.2020
  65,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 2. Boda 1:26 Drömmen
  Annika Källman , IDNHAB AB
  Förlag: IDNHAB AB Utgivningsdatum: 30.11.2020
 3. Fyra rysliga berättelser Från Öland till Norrland
  Jakob Larsson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 30.11.2020
 4. Hjärtat Bultar För Mina Äkta Negin Roxana Sadeghi
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 12.11.2020
  49,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 5. Love poems Signs of love
  Dick Scott
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 27.11.2020
 6. NÄR VARGEN KOM TILL BÖTERA ...eller Flykten från vargfällan
  Jan Arvastson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 20.11.2020
  29,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 7. Vandelier's Song & 10 Other Short Stories
  Uffe Berggren
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 26.11.2020
 8. Alldeles förträffligt Jennie Håkan Gulliksson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 26.11.2020
  95,99 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

Sida

Främmande världar och fascinerande berättelser

"Böcker är unik, bärbar magi." (Stephen King)

För många är den perfekta avkopplingen, efter en lång arbetsdag, att kunna fördjupa sig i en bra bok. Det kan vara en spännande deckare, där man koncentrerar sig på att lösa historiens mordfall, eller så kan man rymma bort från alla vardagsproblem med en fängslande kärleksroman. Böcker och litteratur förtrollar alla, oavsett om du är stor, liten, ung eller gammal. Inom skönlitteraturen kan vi, genom våra mångsidiga och begåvade författare, erbjuda allt från fängslande kärleksromaner med spännande äventyr till mystiska mord och dess hemligheter. Här finner du säkert en passande bok för både dig och dina vänner.

Kärlekshistoria, mordfall och skattjakt – en bra bok återspeglar din fantasi

Efter en hektisk dag på jobbet eller ett särskilt svårt prov i skolan vill de flesta bara stänga av. För att slappna av sätter sig många framför tv:n eller använder sig av andra elektroniska enheter. Men hur hade det varit med en bra bok istället? Läsning främjar kreativiteten och är minst lika spännande som en bra film. För den som tycker att det kan vara ansträngande att läsa så vill vi påpeka att det inte alltid behöver vara en svårsmält klassiker, även en bra kärlekshistoria eller en berättelse om fantastiska parallella världar kan vara lättläst och fängslande. Forskare anser även att de som läser utvecklar mer medkänsla för andra och att barn som de vuxna läser för, är lyckligare och mer kreativa. Så den regelbundna dosen av bra böcker kan göra dig som läsare, oavsett ålder, skarptänkt och lycklig. Du måste bara hitta rätt läsning som passar dig och vi hoppas att vi kan hjälpa dig på vägen att hitta den bland alla böcker i vår bokshop.

Hitta de bästa böckerna inom skönlitteraturen, beställ dem och njut av din lediga lästid

En del älskar att spendera timmar i en fylld bokhandel för att sedan spontant välja ut en bok att köpa. Men det är inte alla som känner för det. Det stora urvalet i vissa bokhandlar kan verka överväldigande och förvirrande. Det kan ta längre tid, än vad du först kanske hade tänkt dig, att hitta en bok. Därför erbjuder vi dig ett bra alternativ till bokhandeln och möjligheten att beställa unika böcker på nätet. Du får dem direkt hemlevererade – och det bara med ett klick. Välj en av våra populära titlar ur vårt sortiment för dina nya läsupplevelser.