Se det med lite andra ögon

Se det med lite andra ögon

det andliga arvet

Ann-Marie Malmberg

Inbunden bok

216 sidor

ISBN-13: 9789176998281

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 11.12.2017

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
177,99 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Lättläst bok om stora frågor, som jag fått svar på genom att pendla!

Jag är inte religiös i den bemärkelsen att jag är en trogen kyrkobesökare, men jag är oerhört intresserad av den andra sidan och vad som händer där. Jag vill veta och det tror jag att andra också vill. Så när jag fick frågan om jag ville berätta om livet på andra sidan, tvekade jag inte länge.
Så här i efterhand, när nu boken är klar så förstår jag deras iver. Att det kändes viktigt för dom att vi vet. Att vi en gång för alla får reda på, att det inte är något farligt att dö och att vi faktiskt kan komma tillbaka till jordelivet igen, om vi vill.

Jag pendlar och spelar in ord för ord, vilka jag sedan ordagrant skriver ner. Många gånger verkar det först helt obegripligt för att sedan bli glasklart när man läser.

Att pendla har inte alltid varit speciellt lätt.
Olika väsen från andra sidan har kommit i min väg, vilket många gånger varit riktigt obehagligt och ibland oerhört skrämmande.
När man pendlar så öppnar man upp för alla olika energier, och många passar då på att försöka utnyttja detta i eget egoistiskt syfte, så först nu när jag lärt mig och har förstått vilka jag ska samarbeta med så har det blivit mycket enklare.

Mitt samarbete med den andra sidan är nu enbart med den högre, renare energin vilket innebär klarare och tydligare budskap.
Genom dessa energier har jag också fått det beskydd som behövs för att kunna arbeta på rätt sätt.

När jag pratar om högre och renare energier så talar jag om Ärkeänglar, Guds och Jesus änglar och ande-energier som står mig nära.

Vad är meningen med livet? Vad händer när man dör? Hur går det för ett barn som dör? Hur är det på andra sidan? Vad är det för skillnad på andar och själar? Vad är det för skillnad på att vara medial eller religiös?
Det och mycket mer har du svaret på i denna bok!

Lär Dig hur även Du kan få svar från andra sidan, med hjälp av pendeln. Jag delar med mig av mina erfarenheter.

Välkommen in i andarnas värld!
Ann-Marie Malmberg

Ann-Marie Malmberg

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.