Samverkan, Inom LSS verksamheter och socialpsykiatrin, på gott och på ont

Samverkan, Inom LSS verksamheter och socialpsykiatrin, på gott och på ont

Jag hör vad du säger

Mary Elisa Kinlund

Samhälle, politik & medier

Mjukband

126 sidor

ISBN-13: 9789180271141

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 28.05.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
75,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Boken om Samverkan, Inom LSS verksamheter och Socialpsykiatrin, på gott och på ont. Jag hör vad du säger, innehåller flera små berättelser av olika personers förhållande till samverkan, både som anställd och som anhörig. Boken innehåller tankar, förslag, tips och idéer kring samverkan från bland annat författaren, men också från Socialstyrelsen, som tipsar myndigheter hur man kan förbereda en person som har autism, inför ett möte. Vad är viktigt att tänka på, för att underlätta ett möte, för en person som har autism? Ett förslag på hur ett samverkansmöte förbereds och kan se ut och ett kommunikationskompass, finns med i boken och även förslag på frågor till en samverkansmall. En liten beskrivning ges av dokumentations systemet IBIC, som ska bidra till att underlätta samverkan. Hoppas boken kan bidra till att några får inspiration att samverka för att vara med och bidra till att de personer i vår omgivning som behöver oss på olika sätt, ska få ett liv med goda levnadsvillkor.
Mary Elisa Kinlund

Mary Elisa Kinlund

Författaren, Mary Elisa Kinlund, kommer ut med sin fjärde bok. Hon är anhörig till en ung vuxen person som har diagnos Adhd, Autism, och medelsvår Intellektuell funktionsnedsättning. Hennes hjärta bultar för personer som har någon form av funktionsnedsättning och som inte alltid har samma förutsättningar som andra har. Hon har arbetat på Gruppboende och Dagverksamhet inom LSS, under flera år. Hon är utbildad undersköterska och Stödpedagog. Under en längre tid har hon erfarenhet av hur det är att vara en anhörig till en person som ingår i och är beroende av LSS insatser.
Författaren har skrivit boken Thess, Mitt liv inom LSS på gott och på ont(2021) och boken Att vara anhörig till någon man älskar på gott och på ont(2022). Tips och råd i mötet med personer med Autismspektrumtillstånd(AST) och-eller Intellektuell funktionsnedsättning(IF)(2022 och nu kommer Samverkan, Inom LSS verksamheter och socialpsykiatrin, på gott och ont. Jag hör vad du säger.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite