Rymdinstitutet

Rymdinstitutet

Ny
Johan Olsson

ePUB

575,4 KB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789178518135

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 08.03.2020

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Rymdinstitutet är en ytterst hemlig världsomspännande organisation som går under de olika ländernas Försvarsdepartement. I stort sett alla jordens länder deltar i samarbetet.

I Sverige ligger det hemliga Rymdinstitutet i Strömbäck, Norrbottens inland. Mitt mellan Gällivare och Luleå.

Agneta Andersson är högsta chef där och under sig har hon en flera hundra personer stor personalstyrka. Bland annat en mindre grupp specialutbildade, erfarna underrättelseagenter som jobbar med att söka och oskadliggöra utomjordiska varelser och skydda vår mänskliga värld mot ondskan som kommer från yttre rymden.

I denna fiktiva bok i science fiction genren får vi följa agenterna i ett världsomspännande krig mot ett gäng olika utomjordiska varelser.
Johan Olsson

Johan Olsson

Johan Olsson är en ny författare i den svenska författarskaran. Hittills har han gett ut fyra olika titlar i eget namn och även gett ut böcker under pseudonym.

Det den här författaren gillar bäst att skriva om är dels fantasifulla science fiction romaner. Men även ett stort intresse för att sprida positiva tankar, försöka hjälpa människor må bättre genom att läsa är karakteristiskt för hans författarskap.

Johan har även ett gediget intresse för samhällsfrågor och för vardagliga viktiga ställningstaganden vi människor måste göra dagligen. Dessa ämnen har hans tidigare utgivna titlar belyst.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.