Ruta Ett

Ruta Ett

Kriminalroman

Christer Wallgren

Mjukband

192 sidor

ISBN-13: 9789176999103

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.10.2018

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Per som är polis får i uppdrag att gripa en av landets värsta kriminella. Harry har en lång bana inom den undre världen. Hans branch är narkotika och han sysslar med smuggling och distribution.

Detta har gjort att han fått poliskårens ögon på sig. Men även andra kriminella retar sig på detta. De vill ju ha en bit av kakan.

Per och hans kollegor jobbade hårt med kartläggning av smuggelvägar och vilka som var inblandade. Harry var naturligtvis huvudmålet, men allt tar en helt annan vändning, trots alla förberedelser.

Läs den spännande berättelsen om hur Per försöker stävja den kriminella aktiviteten som skapar så mycket mänskligt lidande.

Tyvärr slutar inte boken som man hoppas på!
Christer Wallgren

Christer Wallgren

Christer Wallgren debuterade 2017 med deckarromanen Vit lögn. Han föddes 1949 och växte upp i södra Stockholm. Christer har alltid haft intresse för skrivandet, men det är först efter pensioneringen han har tagit sig tid för att ge ut en deckarroman.

Att skriva en deckarroman innebär inte enbart fantasi, utan även sinne för logik. Researcharbete för att finna trovärdiga miljöer och väsentliga fakta är helt nödvändigt. Ett arbete som han tycker tillhör höjdpunkterna i livet.

Vid sidan om författandet ägnar sig Christer åt målning med olja och akryl.

Website: www.wmc-wallgren.se

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.