Ruta Ett

Ruta Ett

Kriminalroman

Christer Wallgren

Mjukband

192 sidor

ISBN-13: 9789176999103

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.10.2018

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Visste du att det smugglas in bl.a. ungefär 3 ton kokain och 30 ton cannabis till Sverige per år. Läs om den spännande jakten på langarna. Per som är polis får i uppdrag att gripa Harry, en av landets värsta kriminella. Harry har en lång bana inom den undre världen. Hans brunch är narkotika och han sysslar med smuggling och distribution. 

Detta har gjort att han fått poliskårens ögon på sig. Men även andra kriminella retar sig på detta. De vill ju ha en bit av kakan. 
Per och hans kollegor jobbade hårt med kartläggning av smuggelvägar och vilka som var inblandade. Harry var naturligtvis huvudmålet, men allt tar en helt annan vändning, trots alla förberedelser. 

Läs den spännande berättelsen om hur Per försöker stävja den kriminella aktiviteten som skapar så mycket mänskligt lidande. 
Boken slutar inte som man hoppas på! Slutet blir mycket tragiskt!

Tyvärr slutar inte boken som man hoppas på!
Christer Wallgren

Christer Wallgren

Författaren till boken är Christer Wallgren. Hans har alltid sysslat med författande och texter av olika slag. Men först nu har han tagit sig tid för att förverkliga intresset på allvar med f.n. 2 kriminalromaner. Vit Lögn är hans debutbok, viken nu revideras i en andra utgåva.

Ruta Ett är en fristående uppföljare.

Website: www.wmc-wallgren.se

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.