Regenten
Ny

Regenten

Missförståndens makt över tanken

Pia Gunilla Jansson

Band 7 av 7 i denna serie

Deckare & thrillers

Mjukband

376 sidor

ISBN-13: 9789180276788

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.08.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
290,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Ung och utan erfarenhet av den internationella maktpolitiken, tillsätts hon överraskande på en hög politisk post. Nu måste hon avstyra inrikes trätor, representera sitt land, ge stadga och själv­förtroende till sitt folk. Klara av pressens många närgångna insinuanta frågor.

En fientlig stat inleder ett överraskande militärt angrepp. Ett grannland föreslår att man skall ingå en för­svarspakt. Förvirring och vanmakt sprider sig. Regenten kämpar för att hålla ihop landet. Gömd, ibland publiken, väntar en attentatsman. När Regenten är skjuten, landet skall störtas in i ett inbördeskrig. Hela Europa skall stickas i brand. I fjärran hörs stridsvagnarnas tunga muller.

Boken bjuder på 5 prinsessor 3 drottningar och 6 prinsar. Sedan tre kungar, en kejsare, en kaiser och en tsar. Det ges rikligt med tips i politiska frågor; en del konstigheter, som besvärar dig, reds ut, så du slipper våndas. Spänn åt bältet, så du inte faller ur tronen!
Pia Gunilla Jansson

Pia Gunilla Jansson

Pia Gunilla Jansson har ekonomisk utbildning och har tidigare arbetat som utredare främst inom utrikesområdet. REGENTEN är hennes sjunde skönlitterära bok.
Hennes böcker handlar om Shakira, Prinsessan och övriga ungdomskompisar, samt kritik av några aktuella sammhällsproblem.
På fritiden har hon varit ungdomsledare i ett segelsällskap.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite