Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver

Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver

Carina Ridenius

Mjukband

68 sidor

ISBN-13: 9789177854456

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 25.09.2018

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
149,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Detta är en handfast bok för dig som vill vässa dig i presentationsteknik.

När du kommunicerar med andra människor är de två viktigaste delarna din talröst med tonläge och röststyrka och ditt kroppsspråk med gester, mimik och ögonkontakt.

Boken går igenom vad andning, talröst och kroppskommunikation kan göra för dig. Den visar på vad forskningen hittills har kommit fram till inom respektive område. Det är spännande forskning som sätter ljuset på hur vi behöver bete oss för hur vi ska nå ut när vi talar och presenterar och hur vi får vårt budskap att fästa hos vår motpart.

Du får 8 praktiska övningar som du på ett enkelt sätt kan göra i din vardag. De hjälper dig att bli ditt allra bästa autentiska jag framför din publik.

Här får du möjligheten att vässa dig i presentationsteknik!
Carina Ridenius

Carina Ridenius

Carina Ridenius, tidigare sångerska och sångcoach, med hela Europa som sitt arbetsfält. Fick sitt första gage när hon var 15 år och sitt sista när hon närmade sig 40-strecket. Skolade om sig till informationsvetare och startade företaget PIK Presentationsteknik AB där båda hennes kompetenser möts.

Carina arbetar med företag, organisationer och enskilda individer för att stärka dem i presentationsteknik och informationshantering. Det handlar om att presentera rätt information, till rätt person, i rätt tid.

Carina utgår från grunden, det vill säga andning-, tal- och röstteknik samt ditt kroppsspråk. Detta för att du ska nå ut med rätt information till rätt målgrupp, älska stunden du är i och bli ditt allra bästa autentiska jag i presentationsögonblicket.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.