På hedersord
Ny

På hedersord

Stefan KJ Högberg

Romaner & noveller

Mjukband

308 sidor

ISBN-13: 9789180279048

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 21.11.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
129,99 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Teos och Filips vänskap är inte som en vanlig vänskap. Där finns något annat, något mer, något som ingen av dem behöver uttala. Men så en dag bryter Filip kontakten utan att förklara varför. Teo lämnas i total ovisshet. När ett kryptiskt brev dyker upp bestämmer han sig. Han måste ta reda på vad som hänt. En skuld gnager fast den inte borde.

Teos väg mot svaret blir snårig. Han vågar sig allt längre bort från sin komfortzon och samtidigt allt närmare sig själv. Kontakten med Filips gamla kärlekspartner ska få en avgörande betydelse, den som var så oskyldig först.

Under loppets gång tvingas Teo brottas med förändringen han ser hos sin egen son. Pojken bor huvudsakligen hos sin mamma och Teo har svårt att nå fram. Papparollen får honom att känna sig maktlös men också stärkt i sin jakt på det han måste finna.

På hedersord är en roman om självuppgörelse. Det är en berättelse om en man som tar sig in bakom Lögnen med stort L och möter sig själv genom den smärtsamma sanningen om en vän.
Stefan KJ Högberg

Stefan KJ Högberg

Stefan KJ Högberg är född i Uppsala och uppvuxen på Åland. Han bor sedan länge i Stockholmsregionen, de senaste åren i Nykvarn utanför Södertälje. Han har en fil.kand. i kommunikation vid Örebro universitet och mångårig erfarenhet av text och bild från sitt dagliga arbete. Stefan Högberg har också ett antal publicerade musikrecensioner och artiklar på sitt samvete. På hedersord är hans tredje roman, nu i omarbetad form.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite