Oviss utgång
Ny

Oviss utgång

Ulla Bolinder

Mjukband

264 sidor

ISBN-13: 9789180077828

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 23.11.2021

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
110,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Frida Ekberg blir kontaktad av en man som sitter i fängelse för mord på sin ex-sambo. Han är dömd mot sitt nekande och vill att hon ska skriva en bok om hans fall. Frida är tveksam men går med på att träffa honom och åtar sig därefter uppdraget.
Deras återkommande samtal, och arbetet med boken, väcker plågsamma minnen från Fridas förflutna till liv. Samtidigt försöker hon komma fram till ett viktigt beslut i nuet. Ska hon låta sig vaccineras mot coronaviruset covid-19 eller inte? Och är mannen som hon samarbetar med, och som snart kommer att friges, skyldig till mord eller inte?
Ulla Bolinder

Ulla Bolinder

Ulla Bolinder är född och uppvuxen i Uppsala men bor numera i Knivsta, några mil norr om Stockholm. Hon gick humanistisk linje på Magdeburg och har sedan dess arbetat på reklambyrå, restaurang, sjukhus, arkiv och bokförlag. Ulla debuterade som författare 1997. I sina böcker tar hon gärna upp samhällsfrågor med betoning på den enskilda individen.

Debutromanen handlar om en våldtäkt. Därefter kom trilogin om två tonårsflickor i raggarmiljö i 1960-talets Uppsala och deras liv som vuxna. Den första delen i en serie kriminalromaner utkom 2005, och denna har följts av ytterligare ett antal kriminalromaner.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.