Orka!
Populär

Orka!

Självkänsla för tonåringar

Christina Stielli

Ungdomslitteratur

Mjukband

80 sidor

ISBN-13: 9789174637502

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 29.05.2015

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
140,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Visste du att tonåren är en krisperiod, på riktigt?
Syskon är störiga, skolan suger och alla kompisar har det bättre än du. Samtidigt händer en massa olika saker i huvudet på dig.

Den här boken handlar om mycket som är speciellt bara för dig som är tonåring.
Det är ingen bok för mamma eller pappa. Det är din bok.

Det är en bok om självkänsla och självförtroende. Någonting som varenda en mår bättre av att ha och som många saknar och som man kan träna på för att få mer av.

Kanske är det allra viktigast att veta att du inte är ensam med att känna att livet kan vara jobbigt ibland. I den här boken får du läsa om vad andra tonåringar säger och tycker om hur det är att vara tonåring. Du får förklaringar på mycket och en massa tips om hur du kan tänka för att må bättre och känna dig väldigt stolt över dig själv.

I boken finns också en del att träna på. Varken vuxna eller tonåringar får en bra självkänsla helt automatiskt, det måste man träna på. Du blir inte jättebra på fotboll om du inte tränar och glosorna sitter inte jättebra om du inte övar. Samma sak med det här. Övningarna som finns i boken gör du helt själv, när du vill och när du har lust. De kan hjälpa dig att må ännu bättre och ta dig igenom din tonårstid – den bästa tiden i ditt liv.
Christina Stielli

Christina Stielli

Christina Stielli har skrivit två romaner och tre tonårsböcker varav Orka! är en av dessa. Christina är förutom författare också föreläsare och träffar varje månad ca 1000 barn och ungdomar då hon pratar om sociala medier, självkänsla och motivation i skolor.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite