Överlevnad - för samhället och människorna
Ny

Överlevnad - för samhället och människorna

Oskar Brandt

Mjukband

154 sidor

ISBN-13: 9789180072281

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.10.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
100%
99,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Sedan oljekrisen på 1970-talet hade pressen på de anställdas löner och arbetsvillkor i Sverige ständigt ökat. Detta var makthavarnas nya, mer borgerliga strategi för att få Sverige på fötter igen.

Denna bok vill visa hur olika drömmar borgarna respektive de rödgröna har för samhället och människorna i det. Men författaren kommer också att ifrågasätta politiken, även den rödgröna, för en tilltagande åtstramningspolitik och moralism. Skulden för samhällets problem läggs på individen. Allt fler får psykisk ohälsa av detta.

Oskar Brandt berättar även om livsstrategier som hjälpt honom själv och som han hoppas kunna bistå hans medmänniskor i att må bra och nå sina mål så gott det går.
Detta är Oskar Brandts överlevnadshandbok för hur vi utformar ett Sverige vi alla vill leva i.
Oskar Brandt

Oskar Brandt

Oskar Brandt, född 1975, är en journalist och fil. mag. i historia från Göteborg, Sverige. Han har ett aktivt politiskt engagemang sedan den tidiga barndomen. Han har en bred erfarenhet av arbete från restaurang, butiker på färjor, brödtillverkning och tidningsförsäljning. Efter sin universitetsexamen har Oskar arbetat som journalist, gymnasielärare, informatör och copywriter. Han har studerat vid Göteborgs universitet och University of Wales, Lampeter. Oskar har under sitt liv sett och erfarit hur kraven på människorna och i arbetslivet hårdnat alltmera och skriver om detta.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.