Örebro 2030

Örebro 2030

Ny
Jenny Blomérus, Bunny Blomerus, Ninis Blomérus, Vladimir Blomérus

ePUB

1,9 MB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789198622010

Förlag: Bunny Books

Utgivningsdatum: 16.05.2020

Språk: Svenska

Betyg::
0%
55,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
I vårat liv får vi ständigt vara beredda på att det oväntade kan ske. Men det är då ändå vanliga händelser. Vad skulle hända med dig om det ovanliga istället var en zombieapokalyps?
Bokens olika huvudroller och sidoroller får hantera att drabbas av detta ovanliga. Samtidigt som vanliga och ovanliga människor får hantera zombier och varandra, så väljer Sveriges styrande att inte ingripa utan mer eller mindre lämna de åt sitt öde.
Hur hanterar barnfamiljer detta? Och kan du klara dig om du råkar vara läkare på akuten när detta sker? Eller om du kanske till och med valt att delta i vad du tror är ett zombielopp med låtsatszombier, bara för att plötsligt inse att de zombier som jagar dig faktiskt är på riktigt. Välkommen till verkligheten i Örebro år 2030.
Jenny Blomérus

Jenny Blomérus

Jenny Blomérus, 41 år är utbildad retoriker och har sedan hon varit liten älskat att skriva. Redan som 8 åring, började hon att skriva och bland alla komedier, science fiction äventyr, tal, sångtexter och poesi är detta första gången, hon ger ut något av hennes verk som bok. Denna bok är skriven tillsammans med hennes make Ninis och sönerna Bunny och Vladimir. Det är den första boken i en serie om zombier.

Bunny Blomerus

Bunny Blomerus

Bunny Blomerus, 13 år gammal föddes i Örebro, Sverige. Han började så tidigt som 6 år gammal med att underhålla sina tittare på YouTube. Och började även sin musik-kariärr vid 6 år ålder. Och han började skriva böcker när han var 8 år gammal.

Ninis Blomérus

Ninis Blomérus

Ninis Blomérus växte upp i en kreativ familj och har skrivit dikter, politiska tal, och låtar samt spelat el-gitarr, el-bas, trummor samt sjungit i ett punkband. När det var dags för gymnasiet var det självklara valet den estetiska linjen med inriktning på bild och formgivning. Detta är första boken Ninis är medförfattare i.

Vladimir Blomérus

Vladimir Blomérus

Vladimir Blomérus har sedan varit liten visat talang i så väl tal som skrift och som 15 åring har han hunnit med att både skriva poesi, agera på YouTube, samt arbeta med ett spel-projekt. Detta är första boken han agerar medförfattare i.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.