Öllogg

Öllogg

Tycke och smak

Förlag Capentum

Spiralbunden bok

60 sidor

ISBN-13: 9789198534177

Förlag: Capentum Förlag

Utgivningsdatum: 06.02.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
125,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Öllogg är en personlig loggbok där du både enkelt och överskådligt kan samla dina egna intryck och omdömen av olika ölsorter du prövat. Efter en tid kan det vara svårt att hålla i minnet vilken öl som var särskilt trevlig att komma tillbaka till eller kanske helst vill undvika. Här kan du nu i färdiga mallar lägga in egna noteringar om bl a öltyp, bryggeri, producentland och pris. Men kanske ändå viktigast, att kunna betygsätta ölets doft, utseende och smak.

Kan användas vid ölprovningar eller av den intresserade som vill kunna dokumentera sina positiva eller negativa erfarenheter av olika ölsorter. Samtidigt är loggboken tryckt på ett stadigt papper av miljöcertifierad kvalitet. Dessutom utformad i ett smidigt format med spiralbindning för att lätt kunna hållas öppen när man skriver eller läser innehållet.

Med plats för noteringar om 50 olika typer av öl blir denna bok snart ett värdefullt dokument att komma tillbaka till och lättare minnas de sorter du tidigare prövat. Sist i boken finns även en förslagslista där du kan skriva in nya ölsorter som du hört talas om och kanske vill pröva längre fram.

No authors available.

Förlag Capentum

Förlag Capentum

Capentum är ett oberoende förlag med fokus på facklitteratur som handböcker, biografier, reseguider samt kultur och natur ur såväl ett populärvetenskapligt som ett akademiskt perspektiv. Vår ambition är att skapa informativa böcker som berikar både det estetiska och det nyfikna sinnet. Med andra ord, böcker som kan ge oss ny kunskap medan boken ska kännas både tilltalande och inspirerande för läsaren.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.