Nytt balsam

Nytt balsam

för själen

Anneli Wahlstedt

Romaner & noveller

Mjukband

64 sidor

ISBN-13: 9789175690216

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 23.03.2023

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
69,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det är sista konserten för säsongen och nu väntar några månader i studion men Meta har svårt att släppa näringen hon får på scenen. Samtidigt infinner sig en känsla av förväntan inför framtiden, trots att alla hennes önskningar redan slagit in. Dagen efter händer dock något som tycks ge Metas liv en helt annan riktning.
I en varm ton med humoristiska inslag skildrar boken hur perspektivet på tillvaron plötsligt vänds upp och ner efter att strålkastarna har släckts och ett annat outtömligt ljus har möjlighet att börja sippra in.
Anneli Wahlstedt

Anneli Wahlstedt

Anneli Wahlstedt bor utanför Stockholm tillsammans med sin man. Hon brinner för att skriva om och för personer som är nyfikna på en större mening med livet. Hon vill inspirera genom fiktiva berättelser som speglar tro, hopp och kärlek samt väcker tankar. Kryddar gärna med en gnutta humor, 80-tal och smakar av med inspiration av olika konstnärliga uttryck.
"Nytt balsam - för själen" är hennes andra bok. Den första "Herr T - en konstnär med altitud" släpptes 2022, men skrivandet har funnits med länge som en del av den kreativitet hon gärna utforskar.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite