Nyfiken på matsvinn

Nyfiken på matsvinn

Lars-Arne Sjöberg

Band 23 av 26 i denna serie

Trend, hälsa & träning

ePUB

179,9 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789178510504

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 06.03.2019

Språk: Svenska

Betyg::
0%
9,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Svinn förekommer i alla delar av livsmedelskedjan och gör att mer livsmedel måste produceras än vad som konsumeras. Exempel på svinn i livsmedelskedjan är rester av tillagad mat, livsmedel med passerat bäst-före-datum samt olika former av produktionsspill. En del av svinnet är oundvikligt och kommer alltid att uppstå som en direkt följd av livsmedelshantering. Exempel på sådant svinn kan vara skal, ben, skinn och kaffe- och tesump.
Lars-Arne Sjöberg

Lars-Arne Sjöberg

LARS-ARNE SJÖBERG, pensionerad professor och universitetsråd vid Karlstads Universitet. Han är professor i Teknisk kemi och har stor erfarenhet av såväl undervisning som forskning. Han har tidigare gett ut följande böcker:
1. Sverigedemokraterna - Inifrån och utifrån. 

2. ...och den ljusnande framtid är vår?! - Vad vet vi och vad tror vi om framtiden. 
3. Lever vi av räntan eller tär vi på kapitalet? - Att hushålla med jordens resurser.  
4. Nya Sverige och de nya svenskarna - Mångfaldens möjligheter och utmaningar. 
5. Vårt dagliga bröd giv oss idag - Kommer maten att räcka?

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite