Monsterpojken
Populär

Monsterpojken

Annika Sandström, Elin Forssell

Barnböcker (3−6 år)

ePUB

3,0 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180570923

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 31.05.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
89,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Theo är ett ganska vanligt barn. Förutom att han alltid drar runt på en massa monster. Gudrun är mer ovanlig, hon bestämmer allt på förskolan.
Theo tycker inte om Gudruns alla regler och förbud och gör allt för att bryta mot dem. Trots att han nästan är dödens varje gång han blir upptäckt.

Monsterpojken är en bok som handlar om att få vara som man är. Men också om att allt inte är vad det ser ut att vara.
Annika Sandström

Annika Sandström

Annika Sandström är förskollärare sedan många år och uppvuxen i en familj med stark berättartradition. Därför var det i mötet med förskolebarnen naturligt att själv börja skapa egna historier och världar. Ibland har berättelserna känts extra viktiga, roliga eller speciella och då började en önskan om att skriva ned dem gro. Nu är förhoppningen att de med hjälp av Elins fantastiska bilder ska nå längre än till de egna barnen och barnen i förskolan.

Elin Forssell

Elin Forssell

Elin Forssell är utbildad bildkonstnär.
Annika och jag hade barn på samma förskola och hon berättade om texten hon skrivit och använde i sitt arbete som förskolelärare. Jag hade just illustrerat en haikudiktbok. Då kom tanken om ett samarbete. Det drog ut på tiden och annat kom emellan. Men efter att jag gjort och givit ut boken Cornelia och coronan på BoD, ihop med Gunilla Forssell, så hörde jag av mig till Annika Sandström. Det kanske var dags för Monsterpojken nu?
Nu är den här!

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite