Mitt Liv Bakom Ratten

Mitt Liv Bakom Ratten

Staffan Svedenborg

ePUB

31,8 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177859581

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.03.2019

Språk: Svenska

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Mitt Liv Bakom Ratten - en resa på över trettio år med över 1000 biltester och över 680 provkörningsresor från så gott som hela världen. I boken Mitt Liv Bakom Ratten plockar författaren och motorjournalisten Staffan Svedenborg russinen ur kakan och delar med sig av möten med både bilar, fantastiska ställen och intressanta människor som han träffat på under sina år som motorjournalist.

Bland axplocken berättas om mötet med Clint Eastwood under en Saabkörning i Kalifornien. Askungesagan Cadillac Allanté som blev en mardröm för GM. Hur han på snudd föräter sig på hummer i Italien samtidigt som Alfa 164 premiärvisas. Första besöket i Japan där en kollega så när som blir bortgift. Besöker Volvos Technical Center i Döööda Dalen och äter middag med Goldie Hawn och Kurt Russel (nästan) och lyssnar på Bill Cosbys skämt. Lär sig allt om whiskytillverkning i Skottland utom att dricka. Med taxi till Salzburgring för att köra Jaguar XJ220. Med Concord till Nordpolen för att äta lunch. Var racerförare för en dag. Vaknade till säckpipa på Skottlands exklusivaste slott Skibo Castle för att där provkörda nya Jaguar XJR. En annorlunda middag med Volkswagen som bjöd på fallskärmshoppare och hästar i restaurangen. Sprängde Lancias rallymotor i rusningstrafik. Besökte Mitsubishi, Nissan och Toyota på hemmaplan i Japan. Med Opel i New York där Magnum - Tom Selleck dök upp. Le Mans 24-timmars race i regn. Plus mycket, mycket mer. Oförglömliga och i många fall helt vansinniga minnen som du kan få läsa och ta del av i Mitt Liv Bakom Ratten.
Staffan Svedenborg

Staffan Svedenborg

Staffan började som serietecknare efter Konstfack och kom att jobba med den legendariske deckarförfattaren Leslie Charteris och som är skaparen av Helgonet (the Saint).
Staffan grundade tillsammans med sin fru Gunilla motortidningen Automobil som kom att bli en trendsättare inom motorjournalistiken på 1980-talet.

Första boken "Mitt Liv Bakom Ratten" skrevs 2016 och är en resa på över 35 år med över 1000 biltester från hela världen då han var verksam som motorjournalist.

Projekt Sleipner är den andra boken och efter den kommer inom kort ytterligare två böcker.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.