Mellan hjärnhalvorna

Mellan hjärnhalvorna

53 brevutkast till mina unga vuxna barnbarn

Ulf Lönnberg

Mjukband

216 sidor

ISBN-13: 9789177855286

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 15.01.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
120,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Ibland frågar jag mig varför det blev som det blev. Vad är resultatet av mina medvetna och egna beslut? Vad är resultatet av turen, oturen, slumpen och av trender, normer och påtryckningar?

Texterna skrevs ursprungligen som brevutkast till mina unga vuxna barnbarn utifrån vad vi diskuterat, sådant som de ville veta mer om och om sådant som de har ifrågasatt - och även om personligt sökande, religionsfrihetens rättigheter och begränsningar (kapitlen 50-53) samt om bristande religionspolitisk debatt i en tid när extrema religiösa krafter tar sig allt större plats.

Förhoppningen är att att brevutkasten ska roa och underhålla de unga vuxna och också vara till gagn och varnagel. Texterna är inte sorterade i strikt kronologisk ordning.
Ulf Lönnberg

Ulf Lönnberg

Ulf Lönnberg har arbetat som VD i branschorganisationer, näringspolitiskt sakkunnig, lobbyist och som verkställande ledamot i Ägarfrämjandet.

Som fritidspolitiker har han idag fokus på flergenerationssamhällets utmaningar och på kulturpolitik. Han har positionerat sig i rågången mellan å ena sidan politiken och, å den andra, religionen och den fria kulturen och kulturarvet. Det har triggat honom till personligt engagemang i olika sak- och personfrågor. En del har tagit fäste.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.