Med universum i mitt blodomlopp

Med universum i mitt blodomlopp

Poesi från verkligheten

Alexandra Brixemar

Mjukband

276 sidor

ISBN-13: 9789176993057

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 04.09.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
179,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Under ledning av bland annat Rupi Kaur har så kallad instapoesi kommit att bli ett internationellt fenomen. Det här är en ny form av poesi och i den här boken får du min version och tolkning av den. Att samla texter från livets alla skeenden har gett mig en samling som rymmer allt från avgrundsdjupt mörker till skinande sol. En samling som omfattar brustna hjärtan och ändlös kärlek, sviter av övergrepp och våld, ångest och lycka.
Det är en samling jag vill dela dig, för att du helhjärtat och genuint ska få möta mig i allt det som kommer med att vara människa, och förhoppningsvis hitta egna ord som varit borttappade.
Alexandra Brixemar

Alexandra Brixemar

Alexandra Brixemar är entreprenör, föreläsare och författare.
Hon har tidigare skrivit boken Från en överlevare till en annan (2018), en handbok till utsatta för olika former av sexuellt våld, dess anhöriga samt yrkesverksamma.
Idag driver hon instagramkontot @alexandrabrixemar och arbetar specialiserat med sexuella övergrepp, våld och dess konsekvenser. Detta som föreläsare, konsult och
projektmedarbetare. Efter att under en lång tid drivit en
hjälporganisation som stöttat hundratals barn och unga frilansar hon idag samtidigt som hon jobbar hårt på att lära sig leva igen efter år av övergrepp och ohälsa. Hennes målsättning är att skapa en värld där alla kan få finnas utan vare sig våld eller övergrepp och är därför också involverad i en rad andra projekt.

alexandrabrixemar.com

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.