Math Maze 1

Math Maze 1

Farid Nolen

Natur- & humanvetenskap

ePUB

4,6 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180070119

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.12.2020

Språk: Engelska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Vissa finner stolthet i att ägna sig åt matematik de förstår snabbt utan ansträngning. Smarta människor däremot utmanar sin intelligens med matematik de inte klarar av. Matematik ska alltid vara svårt!

Om du enkelt kan hitta en lösning på ekvationen på framsidan av Math Maze så finns det bättre material där ute för att expandera din kapacitet. Ifall uppgiften väcker osäkerhet, förvirring eller hopplöshet, då kommer du finna stor glädje i frustrationen och utvecklingen som boken levererar. 60 sidor utan ett enda ord, 95 uppgifter och 49 exempel designade för att transformera din hjärna!
Farid Nolen

Farid Nolen

Som teknisk fysikstudent på Chalmers grundade Farid Nolen mentorprogrammet Intize Den nya satsningen Mathivation som engagerade ännu yngre elever uppmärksammades av näringslivet och blev ett prioriterat utvecklingsprojekt på Västvenska Handelskammaren, som idag är ett landsomfattande program från Malmö till min hemstad Kiruna.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite