Masken bakom psykisk ohälsa
Ny

Masken bakom psykisk ohälsa

Självbiografi

Mickaela Persson

Romaner & noveller

ePUB

3,6 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180275545

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 02.01.2023

Språk: Svenska

Betyg::
0%
249,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Denna bok jag skrivit är en känslosam, 100% sann bok skriven från hjärtat. Det är en självbiografi som handlar om mobbning och psykisk ohälsa, från start till slut, till hur man kommer ifrån det. Jag var 6 år gammal när allt tog sin början och 19år gammal när det fick ett avslut. Jag vet hur det är att leva med depression, ångest och självmordstankar, tankar om att man inte är värd något. Boken handlar också om våld i nära relation, som jag vet är ett stort problem i världen.

Denna bok har hjälpt mig att bearbeta det jag har gått igenom och genom att fatta pennan kan jag hjälpa andra människor som går igenom samma sak. Som inte vågar göra sin röst hört, som inte vågar prata om psykisk ohälsa eller mobbning eller våld i nära relationer. Det är en stor del i vår vardag och jag hoppas, att jag med denna boken, en dag kan hjälpa andra.

Jag hoppas denna bok kan vara till en hjälp för andra, så som den har varit till mig medan jag skrivit den. Visst, den är inte tjock men alla, stora som små, äldre som yngre kan läsa och förstå. Och förhoppningsvis få en liten hjälpande hand.
Mickaela Persson

Mickaela Persson

Jag är en 26 årig tjej som bor och jobbar i Norge som ridlärare, ridskoleassistent men tränar också hästar åt de som står uppstallade på anläggningen. Tränar och tävlar även med min egna unghäst jag köpte i Augusti 2022.

Lider av svår depression, panikångest och någon form av PTSD.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite