Majblommans hemlig

Majblommans hemlig

En farlig soppa

Christopher van der Caukies

Deckare & thrillers

ePUB

3,2 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180804271

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 28.04.2023

Språk: Svenska

Betyg::
0%
139,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Simon, 26 år:

Jag läste ett utkast till boken som är baserad på en fiktion av en rad händelser, och påminde mig om filmen Duellen (originaltitel: Duel), som är en amerikansk road-thrillerfilm från 1971 av Steven Spielberg, hans första långfilmen, skriven av Richard Matheson som är baseras på en verklig upplevelse som han var med om 1963. Dennis Weaver och en lastbil av märket Peterbilt 281 från 1955, med stuntmannen Carey Loftin som förare, vilken tittarna aldrig får se ansiktet på i filmen.

Förmodligen förstår man gruppvåldet, mobbning, rasism som en massa problem i vårt samhälle? Att sedan blandar ihop olika berättelser i samma handling, där aldrig funnits någon koppling. Om än flera olika personer som på olika platser och vid olika tillfällen utförts under täcknamnet "Majblommans mördare". I jämförelse med Jack the Ripper som var en seriemördare i Londons East End från augusti till november 1888, som mördade fem kvinnor, och han använde brutala metoder som inkluderade strypning, styckning blev aldrig identifierad eller gripen, vilket gjort att fallet fortfarande är olöst, historiens mest kända kriminalgåtor. Många teorier och misstänkta har dykt upp genom åren, men inget har bevisats.

Den första dokumenterade historien om en "Majblommans mördare" kommer från Sverige i början av 1900-talet, där flera personer mördades på olika platser och mördaren använde en röd, blev även blå därefter vet man inte hur färgerna blir sen, där majblomman som en symbolisk markering, för att skildra liknande berättelser på andra platser runt om i världen i symbios med olika fall, i rykten om en mystisk och farlig mördare som kallade sig "Majblommans mördare", som stack ner sin offer med en nål i form av en majblomma, dränkt i en vätska som gav allehanda konflikter.

En viktig byggsten är pyramidens gåta i hur man bygger upp en värld där människor kan leva i fred....
Christopher van der Caukies

Christopher van der Caukies

Författaren skrev sin första deckare i ocn med denna bok, med andra ord rätt ny på bokmarknaden för just genren för deckare.

Det är dock viktigt att påpeka att dessa berättelser oftast är fiktion och inte baseras på verkliga händelser, men händelserna i övrigt har en historisk tradition som är baserad på verkliga händelser. Att skriva med en blandning mellan fiktion och baserad verklighet sker i regel med kontroll över det naturliga steget att skriva fritt där yttrandefrihet med fri åsiktsbildning sker.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite