Lyckas som Exportsäljare

Lyckas som Exportsäljare

Anders Wistemar

Ekonomi & ledarskap

Inbunden bok

108 sidor

ISBN-13: 9789174638516

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 25.02.2013

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
220,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Area Sales Manager, återförsäljaransvarig, produktchef, regional säljchef – vilken titel du än har, arbetar du med att utveckla säljkanaler och återförsäljare. Du är dessutom den sammanhållande länken mellan ditt företag och återförsäljare världen över. Din utmaning är att tillfredsställa alla parter. Samtidigt måste du självklart se till att ta hand om dig själv, både under resorna och på hemmaplan.

I den här boken får du råd och tips inom en mängd olika områden oavsett om det gäller att hitta en distributör i Japan, hur du får de tyska säljarna att ägna mer tid åt dina produkter eller hur du effektiviserar dina affärsresor i England. Vikten av kunskap om och lyhördhet inför de olika ländernas kulturer framhävs också.

Anders Wistemar driver Awance Affärsutveckling AB och delar i lättläst form med sig av sin mångåriga erfarenhet från ett intressant och utvecklande säljarbete på såväl den svenska som den internationella marknaden.
Anders Wistemar

Anders Wistemar

Anders har en pedagogisk bakgrund men har jobbat många år med exportverksamhet i säljande och ledande positioner i olika branscher. Från arbete i olika företag har han en unikt bred erfarenhet av olika typer av internationella säljkanaler: Agenter, distributörer, dotterbolag, OEM, egna säljare, koncernsäljbolag eller inne i kundens marknadsorganisation.

Fritiden tillbringar Anders gärna i slalombacken på vintern eller med något odlingsprojekt vid villan eller stugan på sommaren. Anders äger och driver företaget Awance Affärsutveckling AB (www.awance.se). Awance erbjuder tjänster främst inom områdena exportutveckling, ledarskap och organisatorisk hälsa. Använder du LinkedIn kan du se mera om Anders på hans profil där. Du kan där också gå med i gruppen ”Exportförsäljning” för att utbyta erfarenheter och nätverka med andra som jobbar inom exportområdet.

Website: www.awance.se

Lyckas som exportsäljare

Tidningen Säljaren

maj 2013

I den här boken får du som exportsäljare råd och tips inom olika områden, till exempel hur du går tillväga för att hitta en distributör i Japan, hur du får de tyska säljarna att ägna mer tid åt dina produkter eller hur du effektiviserar dina affärsresor i England. Vikten av kunskap om och lyhördhet inför de olika ländernas kulturer framhävs också.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite