Livsviktigt

Livsviktigt

En textsamling om min resa genom psykisk ohälsa

Linda Hou

Mjukband

184 sidor

ISBN-13: 9789174637069

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 29.05.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
79,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Den här textsamlingen skrevs under 2018-2019, och det mesta är i form av dagboksanteckningar. Jag har alltid gillat att skriva för att bearbeta tankar och känslor, det hjälper mig att förstå mig själv bättre och det har också fungerat som ett sätt att ventilera tankar när det gör som ondast och jag inte vill prata med någon alls.

Just att prata om mitt mående har alltid varit svårt för mig, och jag har under stora delar av mitt liv stängt inne mycket av det jag har känt och upplevt. När jag var arton år öppnade jag upp ett privat konto på instagram där jag kunde skriva helt fritt och prata med främlingar på nätet utan att vara rädd för att bli dömd på något sätt. Där kunde jag vara hundra procent ärlig, och några år senare bestämde jag mig för att dela bitar av min resa även på mitt vanliga instagramkonto där mina vänner och familj kunde ta del av det jag skrivit. Därifrån kom idén till den här textsamlingen. För jag tänker inte längre skämmas
Linda Hou

Linda Hou

Linda Hou, f. 1996, i Stockholm. Under tonåren drabbades hon av ätstörningar och depression. Efter år av lidande i det tysta kämpar hon nu för att bryta skammen kring psykisk ohälsa.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.