Lejonkungen
Populär

Lejonkungen

version för personer med autism

Pia Lebsund

ePUB

4,1 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789176991015

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 13.05.2016

Språk: Svenska

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Benjamin är trettioett år och har autism och gillar att jag läser sagor för honom. Det har jag alltid gjort, men jag har behövt anpassa sagorna så han förstår dem bättre. Benjamin har autism och behöver ett enklare språk med tydliga bilder. I höstas kom boken Snövit och Askungen. Benjamin har hittat på den versionen när vi har pratat via Skype. Han vill ha fler sagor så nu kommer Lejonkungen med hans version och mina illustrationer men även Benjamins bilder i mina illustrationer. Ni kan gissa var de är. Jag har skrivit ganska många faktaböcker om Autism med bilder från Benjamins liv. Huvudboken heter Module 1, 2, 3 och kom i ut med flera böcker inom metoden 2015. Benjamins konst -såhär gick det till att skapa var första boken som kom ut sommaren 2015 och i december blev Benjamin månadens konstnär i Uppsala och hade sin trettionde utställning.
Pia Lebsund

Pia Lebsund

Jag är mamma till Benjamin som har disintegrativ störning som är en sällsynt form av autism. Vi är visionärer i att sprida kunskaper om praktisk pedagogik som fungerar. Mer information finns på www.piaalife.se. Vi har haft flera konstutställningar. Jag har dansat i flera år och uppträtt samt varit handikappolitiker i flera år. Under 90-talet så visionerade jag om fritidsaktiviteters betydelse för ett bra vuxenliv och coachade flera verksamheter med neuropsykiatriska diagnoser i Stockholms län. Jag har också gjort ett dataprogram för barn med autism som jag testat under min forskning på Lärarhögskolan i specialpedagogik.

Website: www.piaalife.se

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.