Långsiktigt Sparande i Kryptovalutor - Del 2

Långsiktigt Sparande i Kryptovalutor - Del 2

FIAT vs KRYPTO vs CBDS:s

Alfred S. Jones

Band 2 av 2 i denna serie

Ekonomi & ledarskap

ePUB

2,1 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789179690014

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 25.10.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
39,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Del 2. BITCOIN VS KRYPTO VS CBDC:S
Sedan första delen kom ut, våren 2021, har mycket hänt inom finansvärlden och världsekonomin. Inflationen ligger på nivåer som vi inte sett sedan 1970-talet. Finansmarknaderna har tappat minst 30% sedan början på 2022. Inom den decentraliserade finansiella industrin har fyra stor krascher inträffat. Bitcoin har tappat mer än 50% från tidigare högsta värde.
Vad betyder allt detta för en vanlig sparare? De stora trenderna är vanligtvis osynliga för allmänheten. I denna del av Långsiktigt Sparande gör vi ett försök att urskilja vad som pågår för att läsaren själv ska kunna göra sin research.
En tydlig trend efter den senaste kraschen av handelsplatsen FTX, den näst största i industrin, är att regleringar kommer att välkomnas av alla seriösa aktörer. Bilden att 'krypto' är en snabb väg till rikedom kommer att ersättas med en uppvärdering av de projekt som har en solid grund i blockkedjetekniken utan att vara beroende av egna 'tokens'.
Alfred S. Jones

Alfred S. Jones

Alfred S. Jones

ALFRED S. JONES skriver om den nya digitala ekonomin på olika plattformar. Han har följ utvecklingen av olika kryptovalutor sedan 2017 och som privat investerare skaffat sig erfarenhet om de möjligheter som finns att investera i kryptorelaterade företag.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite