Lågaffektiva kafferasten

Lågaffektiva kafferasten

En motiverande arbetsbok för personal i vård, omsorg och skola

Robert Agestad

Natur- & humanvetenskap

ePUB

561,5 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180274197

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 11.10.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
'Lågaffektiva kafferasten' består av korta texter att använda i grupparbetet med att ge stöd runt personer med kognitiva funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Boken är till för att ge riktning i den många gånger utmanande vardagen för personen i behovsställning och personalen.

Delar av boken har reflekterande områden till för att påverka arbetsvardagen, eller varför inte använda en av texterna som diskussionsunderlag vid er arbetsplatsträff?
Robert Agestad

Robert Agestad

Robert har arbetat över 20 år inom LSS. Med lång erfarenhet av lågaffektivt arbete från vuxenboende, barn- och ungdomsboende, dagverksamhet, korttidsverksamhet och som verksamhetspedagog inom alla de nämnda verksamhetsområdena.

Texterna kommer från instagramkontot @indivinuum som Robert drivit sedan 2017, där bilder och texter blandas till att väcka reflektion och opinion.

Förutom att arbeta i Npf-specialisterna har Robert eget företag Indivinuum AB som erbjuder handledning och utbildning till socialtjänst och skola.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite