Lärlingen

Lärlingen

Morgan Högberg

Band 2 av 3 i denna serie

ePUB

1,4 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177852940

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 15.03.2018

Språk: Svenska

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Ökenriket Soma är invaderat av demoner och furst Salaam Najdjin ser ingen annan utväg än att skicka bud om hjälp. En man hörsammar honom och vänder söderut från Amdoria. General Drashin och Dödens skvadron ger sig ut i krig. Hela skvadronen går ut i krig.

Diriska har levt hos drakriddarna i två år, för att få vara nära Liana. När Drashin bestämmer sig för att fara söderut för att hjälpa Soma tvekar hon inte utan anmäler sig som frivillig att följa med. Ovetandes om vad Diriska verkligen är accepterar Drashin hennes önskan.
Liana är nu en lärling hos drakriddarna. Hennes mästare är en man som gör allt på sitt sätt. Så mot alla traditioner tar en mästare sin lärling ut i krig mot demoner.

Även helerskan Mira och dvärgdraken Samare beger sig söderut. Vad Mira inte vet är att Samare har med sig den del av Dödens skvadron som ingen ännu känner till
Morgan Högberg

Morgan Högberg

Morgan Högberg är född och uppvuxen i Dalsland, men bor nu i Halmstad tillsammans med sin familj. 2017 släppte han sin debut "Vägen till Amdoria" som handlade om Liana Darik och Diriska, och deras första möte med en liten grupp drakriddare. Under 2018 kom även två uppföljare ut, "Lärlingen" och "Slaget om Soma".
Efter debuten fick han en förfrågan om att skriva ner Birger Olssons resa ut på haven av hans mormor. Med hjälp av anteckningar och brev så påbörjade Morgan att skriva ner sin gammelmorfars historia. Morgan letade sig tillbaka över hundra år i tiden och startade på gården Söbben på Orust och fortsatte att följa varje steg som Birger tog ut i världen. En värld som då såg helt annorlunda ut än vad den gör idag. Trotts att han trodde sig ha tillräckligt för att kunna avsluta allt inom ett halvår, drog det ut på tiden, då nya uppgifter kom och nyfikenheten kring båtarna ökade. Men så våren 2019 blev den tillslut färdig och "Birger Olsson - En Sjöman från Söbben" blev resultatet.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.