Kvinnornas hus

Kvinnornas hus

Lotta Lundh

ePUB

963,7 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789198473346

Förlag: Tallbergs Förlag

Utgivningsdatum: 27.03.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Kvinnornas hus handlar om mäns våld mot kvinnor.

Det går inte att se vem som är förövare, det går inte att se vem som drabbas.

Det är sommar i den lilla värmländska staden Lövvik. Idyllen rämnar när två lik dyker upp i vattnet som rinner genom centrum. Båda är täckta av märken som tyder på långvarig misshandel. Kriminalaren Lars Blom inser snart att han jagar en seriemördare. Kommer han att kunna lösa fallet innan nya offer dyker upp?
Lotta Lundh

Lotta Lundh

Lotta Lundh är den utbrända småbarnsmamman som debuterar vid 45 års ålder. "Kvinnornas Hus" är hennes första deckare. Hon vill skriva böcker som både roar och berör.

Hon är född och uppvuxen i Sunne. Från denna lilla värmländska ort kommer författare som Selma Lagerlöf och Göran Tunström. Efter både studier och arbete utomlands i några år, hamnade Lotta till slut åter i Sunne, där hon idag bor med man och två barn.


Efter att Lotta år 2013 "gick in i väggen" följde en lång tid av sjukskrivning. Under den perioden upptäckte hon att skrivandet var något som fick henne att må bättre. Hon studerar just nu på Skrivarakademins skrivarlinje på distans under ett år.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.