Kulle 230
Ny

Kulle 230

En berättelse om djävulens division

Milton Hagerblom Sjöquist, William Weber

Band 1 av 1 i denna serie

Science fiction & fantasy

Mjukband

322 sidor

ISBN-13: 9789180278904

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 18.01.2023

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
131,99 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Allteftersom tiden gick försämrades världens relationer med varandra. De samarbeten som länderna i världen tidigare haft med varandra bröts och många avslutade handeln mellan olika världsdelar. Tidigare långtgående överstatliga samarbeten skrotades och gav upphov till nya allianser som den Östasiatiska koalitionen och de Amerikanska förenade nationerna. I norden föddes det likaså en allians. En hämndlysten sådan.

Kulle 230 är den första boken i den här bokserien och handlar om att: Ag-kaptenen Gustav Karlsköld leder 2 000 av sina bästa soldater för att strida mot moldav-turkarna i slaget om Turkiet 2045. Den nordeuropeiska kaptenen väljer att strida till siste man mot de moldav-turkiska styrkorna och dess överväldigande armé.

Samtidigt i Moldavien försöker den finske soldaten Oskari Virtanen tillsammans med resten av sitt kompani hålla upp ordningen och vinna stöd åt Ag-generalen Edward Schenström.

Kulle 230 är en berättelse som erinrar oss om de oroliga vindar som har blåst förbi genom historien. Den Nordeuropeiska unionens kamp för våld och död påminner oss bland annat om nazisternas krigshets under andra världskriget, men också amerikanernas starka hämndbegär efter 11 september.

Och idag när likadana vindar åter har börjat blåsa i världen känns berättelsen mer aktuell än någonsin.
Milton Hagerblom Sjöquist

Milton Hagerblom Sjöquist

Milton Hagerblom Sjöquist är född 2003 i Stockholm, där han fortfarande bor med sin familj. Han kom i kontakt med litteraturen när han avslutade sitt sista år i grundskolan. Idag skriver han på sin lediga tid, som en hobby. Milton planerar att skriva en uppföljare av sin första roman: "kulle 230". När vet han inte, men inom kort.

William Weber

William Weber

William Weber, född 2003 i Stockholm, är en ung kille som likt sin kamrat gillar att skriva på fritiden. Han har inga planer i nuläget på att fortsätta med skrivandet, men finner ingen idé i att sluta helt och hållet.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite