Kulle 230

Kulle 230

En berättelse om Djävulens Division

Milton Hagerblom Sjöquist, William Weber

Science fiction & fantasy

ePUB

760,8 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789179692926

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 12.03.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
109,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Allteftersom tiden gick försämrades världens relationer med varandra. De samarbeten som länderna i världen tidigare haft med varandra bröts och många avslutade handeln mellan olika världsdelar. Tidigare långtgående överstatliga samarbeten skrotades och gav upphov till nya allianser som den Östasiatiska koalitionen och de Amerikanska förenade nationerna. I norden föddes det likaså en allians. En hämndlysten sådan.

Ag-kaptenen Gustav Karlsköld leder 2 000 av sina bästa soldater för att strida mot moldav-turkarna i slaget om Turkiet 2045. Den nordeuropeiska kaptenen väljer att strida till siste man mot de moldav-turkiska styrkorna och dess överväldigande armé. Samtidigt i Moldavien försöker den finske soldaten Oskari Virtanen tillsammans med resten av sitt kompani hålla upp ordningen och vinna stöd åt Ag-generalen Edward Schenström.

Kulle 230 är en berättelse som erinrar oss om de oroliga vindar som har blåst förbi genom historien. Den Nordeuropeiska unionens kamp för våld och död påminner oss bland annat om nazisternas krigshets under andra världskriget, men också amerikanernas starka hämndbegär efter 11 september. Och idag när likadana vindar åter har börjat blåsa i världen känns berättelsen mer aktuell än någonsin.
Milton Hagerblom Sjöquist

Milton Hagerblom Sjöquist

Milton Hagerblom Sjöquist började skriva 2019 för skojs skull men upptäckte ganska snart att han ville göra verket Kulle 230 till verklighet. Sjöquist kände att han fick använda hjärnan på ett sätt som han tidigare inte hade fått. Att skriva skönlitterärt blev en hobby vid sidan av studierna. Boken skrevs klart 2022.

William Weber

William Weber

William Weber har sedan innan skrivit för ros skull, men aldrig saker han velat publicera. Weber var hjärnan bakom verket Kulle 230. Otaliga timmar lades ned på andra sidoverk som användes som inspirationskälla till Kulle 230, däribland O.G.V som likaså var Webers tanke. O.G.V blev aldrig klar.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite