Kraften
Populär

Kraften

Marcus Tallberg, Elin Frykholm

Band 1 av 1 i denna serie

ePUB

1,5 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789198473339

Förlag: Tallbergs Förlag

Utgivningsdatum: 27.03.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Efter Katastrofens tid, då världens isar smälte, beslutade världens stormakter att enas under en flagg och resultatet blev Ela. Presidenten styr landet och dess provinser i hopp om att återställa världen till dess glansdagar, men hans metoder är diskutabla. Det finns grupper som inte håller med om hans tillvägagångssätt och terrorattacker är vanligt förekommande. Det är framförallt ett folkslag som framträtt under Katastrofen som ligger bakom attackerna. Människor med krafter.

Bionbyr, presidentens skola för utbildning av soldater, kommer till Freijas hemstad och hon vet att om ska kunna rädda sitt barndomshem måste hon bli uttagen. Första året blir svårare än hon trott. Freija börjar inse hur långt Myndigheten har gått för att bevara världens hemligheter. Och vad är det för märkliga syner hon får?
Marcus Tallberg

Marcus Tallberg

Marcus Tallberg, entreprenör, författare och bokförläggare, är född och uppvuxen i småstaden Trollhättan. 2008 flyttade han till Stockholm, bara några dagar efter studenten.

Samma år publicerade han sin första bok, "Bögjävel", tillsammans med sin bästa vän Emma Björck. En andra upplaga publicerades 2011 och såldes till flera skolor runtom i Sverige för att läsas som klassbok.

Elin Frykholm

Elin Frykholm

Elin Frykholm är utbildad litteraturvetare, uppvuxen i Huddinge men numera bosatt i en liten by strax utanför Jönköping.

Med Tallbergs Förlag kommer Elin att ha ett långt samarbete. Tillsammans med Marcus Tallberg skriver hon ungdomsfantasytrilogin "Kraften". Det är en postapokalyptisk trilogi som kretsar kring Freija i en värld där isarna har smält och världen är mest täckt av vatten.

När hon själv inte skriver finns litteraturen och texten ändå med i Elins liv då hon arbetar som biblioteksassistent och frilansar som transkriberare.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.