Karolina

Karolina

Men lillebror, vad gör du!

Carina Blid

Barnböcker (3−6 år)

Inbunden bok

104 sidor

ISBN-13: 9789175691527

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 21.02.2023

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
189,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En underhållande och vardagsnära feelgood för barn, där vi får följa Karolina, fem år och hennes lillebror Anton, tre år.

Karolina känner sig stor och vill bestämma själv vilka kläder som passar, även om mamma inte blir så glad. Hon funderar på livet och allt möjligt och är inte alltid nöjd med svaren från mamma och pappa. Ibland kan Karolina tycka synd om mamma som måste vara mamma till just Anton. Lillebror Anton som kan vara jobbig och envis. Men det kan bli roligt också som när Anton skulle hjälpa pappa laga hustaket. Eller när dom var hos mormor och morfar och lekte med katten och mormor blev sur på Antons påhitt. Snart är det dags för Karolinas efterlängtade sexårskalas..
Carina Blid

Carina Blid

CARINA BLID bor i Göteborg. Hon skriver för både barn och vuxna och sedan år 2020 på heltid. Detta är andra barnboken om Karolina. Den första boken handlar om när Karolina är åtta år. Inspiration till barnböckerna kommer bland annat från de tre egna barnen som nu är vuxna. Sedan våren 2021 finns fem utgivna romaner för vuxna och två barnböcker.
Mer om Carina Blid finns på www.carinablid.se.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite