Kärlek kan bara älskas fram

Kärlek kan bara älskas fram

Med lärjungarnas ögon. Berättelser om och av Jesus

Ingrid Emanuelson

ePUB

297,1 KB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789174638806

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 06.02.2013

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Detta är en kortfattad framställning i berättelseform av det budskap om kärlek, medmänsklighet och allas lika värde som Jesus gett oss genom sitt liv, sina ord och sina handlingar.

Utgångspunkt för berättelsesamlingen är berättelserna om påskveckans händelser ur lärjungarna Petrus, Judas, Johannes, Marias och Tomas perspektiv och deras plötsligt uppdykande minnesbilder. Dessa berättelser får bilda förståelsehorisont för den aktuella händelseutvecklingen fram till pingstdagen som höjdpunkt.

Därefter följer berättelser om dessas och de övriga lärjungarnas tid tillsammans med Jesus i form av deras hågkomster och tillbakablickar på upplevelser och händelser, som de berättar för varandra. Detta gör de för att dels förstå vad de varit med om och dels för att reflektera över, hur de ska förstå och gå vidare med det budskap och det uppdrag de fått.

Berättelsesamlingen vänder sig till åldersspannet alltifrån sena tonåren till obegränsad ålder uppåt.
Ingrid Emanuelson

Ingrid Emanuelson

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.