Insikten som förändrar allt

Insikten som förändrar allt

En antologi om inre välmående, balans och harmoni

Tomas Lydahl, Dennis Westerberg

Vägledning och juridik

Mjukband

160 sidor

ISBN-13: 9789180275804

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 06.07.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
199,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det här är en bok om inre välmående, balans och harmoni, en bok som guidar till insikter som är livsförändrande. Författarna är levande bevis på detta.

Via 12 berättelser som verkligen berör på djupet, blir läsningen en slags guidning från psykologisk smärta till själslig ro. En resa med skildringar av vardagliga besvär och livskriser längs vägen, något vi alla kan känna igen, i olika grad.

Boken innehåller dock ett hoppfullt budskap om att allting har en tendens att bli bättre med tiden, det går över, hur svårt den än kan verka vara.

Läsningen öppnar upp för nya perspektiv kring vad livet egentligen är, nämligen en produkt av det tänkande som pågår i sinnet varje sekund, men att tankar egentligen bara är tankar. Alltså illusioner som tar plats i sinnet och utnämner sig själv till den s.k. verkligheten.Medförfattare: Carolina Lind, Elias Ekman, Elisabet Andersson, Filip Eliasson, Ida Kindblom, Josefin Ravn-Holm, Lena Holmqvist, Marie Nilsson, Mats Eriksson, Mia Stagh, Rickard Johansson och Sofia Jansson.
Tomas Lydahl

Tomas Lydahl

Tomas Lydahl är föreläsare, författare och coach med ambitionen att få människor att inse hur fantastiska de är, precis som de är.

Han är författare och medförfattare till 15 böcker där huvudämnet är psykisk hälsa och inre välmående.

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg är en prisbelönt föreläsare, författare, coach, influencer och musiker/artist. Han har blivit utsedd till Årets föreläsare [2015] och arbetar bl.a. som en av huvudlärarna på ICA-skolan.

Dennis coachar och utbildar regelbundet, och bland hans kunder återfinns såväl kända artister och idrottsmän, som entreprenören och företagsledare. Nyligen var han nominerad till Storytel Awards för boken Jag dog och fick liv igen (Ehrlin Publishing).

Dennis ambition är att bistå människor som kört fast hemma eller på jobbet så att de kan komma vidare och uppleva större framgång, glädje och välmående framöver.

Dennis har givit ut 10 böcker varav den banbrytande Bara en tanke, Din guide till villkorslöst välmående, är den mest kända.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite