Ingenting annat än sanningen

Ingenting annat än sanningen

Ny
Ulla Bolinder

Mjukband

200 sidor

ISBN-13: 9789179696979

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 10.09.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
65,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Efter en brutal våldtäkt och en lång tid av bearbetning och självrannsakan känner sig Susanne ensam och isolerad.

Borde hon ha berättat för någon i sin närhet vad hon blev utsatt för istället för att behålla allt för sig själv? Borde hon ha anförtrott sig åt sin arbetskamrat, som har visat intresse för henne och som hon känner sig dragen till? Kan hon göra det nu, långt efteråt, för att komma honom närmare och för att bevisa för sig själv att hon är fri från det som hände?

INGENTING ANNAT ÄN SANNINGEN är en berättelse om sorg och hemligheter, rädsla och mod, längtan och kärlek. Den är en fortsättning på ÖVERGREPPET, som beskriver Susannes känslor, tankar och reaktioner den allra första tiden efter den traumatiska händelsen.
Ulla Bolinder

Ulla Bolinder

Ulla Bolinder är född och uppvuxen i Uppsala men bor numera i Knivsta, några mil norr om Stockholm. Hon gick humanistisk linje på Magdeburg och har sedan dess arbetat på reklambyrå, restaurang, sjukhus, arkiv och bokförlag. Ulla debuterade som författare 1997. I sina böcker tar hon gärna upp samhällsfrågor med betoning på den enskilda individen.

Debutromanen handlar om en våldtäkt. Därefter kom trilogin om två tonårsflickor i raggarmiljö i 1960-talets Uppsala och deras liv som vuxna. Den första delen i en serie kriminalromaner utkom 2005, och denna har följts av ytterligare ett antal kriminalromaner.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.